De beheerders van deze site zijn al vele jaren intensief bezig met de genealogie. We werken ook regelmatig aan de verbetering en instandhouding van deze website.
We kunnen ons verheugen in een frequente stroom van bezoekers van over de hele wereld. Soms zijn er spontane reacties, en dat zouden er wat ons betreft wel meer kunnen zijn. Laat dus wat van je horen. We vernemen graag wat anders of beter kan.

Johan en Carel van der Steen.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2

Beste Johan en Carel,

Ik vond jullie site bij het nazoeken van Jacques van der Steene, die op 26-11-1589 in Rotterdam met Stefanie van der Voort trouwde.
Nog wat info die niet op jullie site staat:
Hij was eerder getrouwd met Aeltgen Aertsdr Blommaert (zie
Archief ONA Rotterdam dd 05/12/1588
Inventarisnummer 2
Aktenummer/Blz. 105/160)
Hij overleed voor 07-12-1597, toen Stephanij van de Voorde wed. Jacob van den Steene hertrouwde met Jan Jansen Verwer of Verveer (in Rotterdam).
Veel succes met jullie site!

petra - 25-07-2015 - 18:45

Wat leuk deze site. Het kan niet anders of wij moeten familie van elkaar zijn. Mijn vader heet Wilhelm Louis van der steen en heeft in zijn jeugd in de schimmelstraat te Amsterdam gewoond.

Anita van der steen - 12-06-2015 - 00:26

Mijn beste, verheugd dat er een dusdanige site bestaat en verbaasd dat er zoveel informatie bijeen is gezet. Mijn Van der Stenen familie komt uit Limmen NH. Ik heb eens een bezoek gebracht aan Guy van den Steen op het kasteel van Jehay in Franstalig Belgie. Een markante man. In zijn museum collectie een stamboom van de Van den Stenen uit de omgeving van Brugge. Wellicht de moeite om eens te bezoeken. Guy is inmiddels overleden en het kasteel in handen van de overheid.

Piet van der Steen - 11-06-2015 - 21:36

Ik vond toevallig jullie site over de van der steen uit Pernis. Met veel interesse heb ik deze site bestudeerd heel leuk.
Onze tak Van Der Steen bestaat al verschillende eeuwen in de omgeving van Weelde BelgiŽ, ik hoop dat je de stamboom goed hebt ontvangen.
Beste groeten
Raf Van Der Steen
Poppel BelgiÍ

RaphaŽl Van der Steen - 19-02-2015 - 11:26


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2